verlichting

Verstop je niet in het licht

Verstop je niet in het licht.
 
Waak voor concepten als lichtwerker, healer, coach en ieder ander concept. Het zijn slechts afgescheiden en beperkende ideeën die je er enkel van weerhouden om tot volledig ontwaken te komen.
Choose your words wisely. Laat jezelf én plaats jezelf niet langer in hokjes.
 
Door het ‘licht’ en ‘donker’ en alles dat er tussen zit te ervaren in elke hoek van de wereld, heeft me laten realiseren dat het leven niet gaat over ‘op zoek gaan naar het licht’ of ‘weg komen van het donker’.
 
Het leven gaat om het omarmen van beide zijde van het spectrum, het begrijpen van de onderlinge relatie en samenhang.
In de wereld van dualiteit is het vanwege het donker dat je het licht kunt ervaren.
 
Enkel wanneer jij bereid bent om je hieraan over te geven zal er van nature een ruimte ontstaan die ervoor zorgt dat je verder kunt reiken dan afgescheidenheid en kunt verenigen in éénheid.
Om vrij en vol in het leven te staan is het nodig om leeg te worden en te blijven. Deze leegte is niet iets onbeduidends. Het is de meest opperste staat.
 
Verblijf in de leegte van Zijn. Het is de enige plek waar je moeiteloos kunt verblijven. En als je de moeiteloosheid herkent als jeZelf, zal het idee van het ‘verblijven’ geleidelijk verdwijnen.
Je weet dan dat je niet als Dat wat permanent is hoeft te verblijven; permanentie hoeft niet als permanentie te blijven.
 
Het IS er gewoon.
 
Love,
Gretta

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *