EXCLUSIVE: Shamanic-Inspired Drum & Sound Journey

Beschikbaar tot juli. Gretta vertrekt dan voor onbepaalde tijd om al reizende haar missie verder in vervulling te brengen.

Een drum & sound journey is een krachtige manier om helemaal tot rust te komen. De diepgaande klanken zorgen ervoor dat je even niet meer nadenkt en dat je mag loslaten wat je bezig houdt. Het brengt je in contact met je innerlijke stilte. Vrijwel iedereen ervaart een diepe ontspanning, zodra de klanken worden aangeslagen. Even me-time! De klanken brengen een positieve verandering in jezelf, geven balans in lichaam en geest en werken diep door in je onderbewustzijn.

In het hedendaagse worden er steeds meer mensen zich bewust van de werking en verbinding die ontstaat bij het bespelen van sacred instrumenten. Wat deze journey uniek maakt zijn de handgemaakte Tibetaanse klankschalen in combinatie met de Sjamanendrum. De trillingen van de klankschalen beïnvloeden een cellulaire herprogrammering op het zenuwstelsel in de richting van homeostase (fysiek & intern evenwicht) waarin de sjamaantrom werkt als een katalysator. Haar klanken, die de hartklop van moeder aarde worden genoemd, laten je toe om dieper in jezelf te reizen, en je stralende kern weer terug te vinden.

Hoe kan een drum & sound journey jou helpen?

Je zou kunnen zeggen dat een sound journey voor een innerlijke massage zorgt. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trilling die de verschillende klanken maken zetten het water in ons lichaam in beweging. Het water in ons lichaam is omringd door onze cellen. De klanken brengen dus al je cellen in beweging.

Als we pijn hebben in ons lichaam, hebben we eigenlijk pijn in onze cellen, de frequentie is dan verstoord (te laag). Door de trilling van de klanken geven we positieve impulsen aan de cellen en deze gaan weer in de juiste (hogere) frequentie. Zowel het geluid als de trilling heeft dus de helende en ontspannende werking.

Het geeft een diepe ontspanning en kan resulteren in de versterking van jouw zelfgenezend vermogen, een beter concentratievermogen, verbetering van jouw geheugen en daardoor meer rust in je denkprocessen en je leven. Het is perfect bij een burn-out, spierklachten, slaapstoornissen of stress. Het draagt bij aan het optimaliseren van je immuun-systeem, synchronisatie van de beide hersenhelften, toename van energie, meer ontspanning en vooral ook rust in je systeem. Uiteindelijk zal het bijdragen aan de groei in jouw (spirituele) ontwikkeling en het je verbonden voelen met jezelf en het leven.

Vibrations are everywhere but magical hivibes are rare!

Hoe ziet een Journey eruit?

In 1,5 uur zal ik je begeleiden op een helende reis met behulp van 7 handgemaakte Tibetaanse klankschalen, een handgemaakte Native American Flute en Drum uit Peru, een handgemaakte Sansula uit Vietnam, een Windchime, Shaker en intuitive stemgeluiden, aanrakingen en geuren maken jouw reis naar binnen compleet. De instrumenten zijn tijdens mijn reis rond de wereld verzameld en intuïtief samengesteld.

De sessie vindt plaats in een ruimte aan huis in Eindhoven.

 • Voorgesprek

  De journey kent een kort coachgesprek waarin we afstemmen op jouw ware intentie om deze reis te maken.

 • Journey

  Je neemt plaats op een massagetafel (met comfortabele kleding aan) en sluit je ogen. Vervolgens breng ik je in een geleide meditatie in ontspanning, nemen de klanken je verder mee in een staat van vervoering, een trance-achtige veranderde staat van zijn. De sessie wordt opgebouwd naar een hoogtepunt. Je kunt je energiestromingen voelen, visioenen krijgen, diepere inzichten of transcendente herinneringen (lees de reviews van mijn gasten).

 • Stilte

  De laatste fase in de Journey is de Stilte. In stilte verblijf je en keer je langzaam terug naar het nu.

 • Nagesprek

  Na de sessie volgt een kort nagesprek waarin je je eerste ervaringen mag delen onder het genot van een warm kopje thee waarna je in alle rust je dag kunt vervolgen.

Ervaringen van klanten

“Bij mij was het vooral de drum en het geluid dat jij maakte die me diep raakte. Heel mijn lichaam voelde als een energieveld, zo krachtig. Een lichaam vol stromende gele, blauwe energie.

Ik was na een tijdje zo ver weg.

Ik was in Tibet, als klein jongetje op een heel groot marktplein, zoekend tussen alle benen naar m’n ouders – ik was ze kwijt. Ik kwam in een klooster terecht als monnikje… even later was ik ergens in Peru, keek uit op de Machu Pichu met allemaal mensen om mij heen met Indianentooien.

Heel m’n lichaam werd warm, tintelingen. Voelde de energie door mij heen stromen.

Terugkijkend op deze ervaring zie ik het voor mij als “connecting the dots”, ik kan dingen nu beter plaatsen. Bevestiging en verwondering. Acceptatie ook, omdat ik weet waar het vandaan komt.

Thanks for everything ❤️

Mick Bröcker
Mick BröckerFounder Ombir en meditatiedocent

”Ik heb een hele bijzondere en mooie ervaring mogen ontvangen van Gretta. De ruimte waarin de sessie was, voelde heel warm en open aan. Er was ruimte om echt diep te gaan.

Vooral de shamanic drum heeft me geraakt. Ik voelde de energie als kleine stroomstootjes door mijn lichaam stromen. Ik voelde zelf dat ik een beetje begon te trillen. Ik zag witte rook op me af komen en was in een soort indianen ceremonie terecht gekomen.

Ik had het gevoel dat Gretta echt in staat is om contact te maken met de indianen energie en dat we elkaar al vaker hebben gevonden op deze manier. Ook zag ik hele lichte flitsen voorbij schieten. Ik had ’t gevoel dat er in verbondenheid met andere dimensies werd samengewerkt.

Ik ben heel blij dat ik Gretta weer heb gezien na mijn spirituele verdiepingsreis door Azië. Ze is een van de weinige die echt weet wat zoiets met je doet. Lieverd bedankt! ❤”

Lonneke Zintel
Lonneke ZintelEigenaresse Break Free Society

‘‘Ik had er zin in, omdat ik echt de behoefte had om weer verder te komen, nieuwe inzichten te krijgen, in te laten dalen en me eraan over te geven. Ik voelde dat ik het aan mijzelf wilde geven / laten geven.

Ik kwam binnen en heel natuurlijk zat ik meteen in een gesprek wat helder zou krijgen waar mijn intenties waren voor de sessie die ik daarna zou krijgen. De ruimte voor de healing was fijn van sfeer. De klanken waren fijn en zacht. Ik kon me ontspannen, mijn ademhaling volgen maar niet echt in de diepe ontspanning komen omdat mijn hoofd het lastig vond de controle los te laten. Achteraf bleek dat Gretta dat door had waardoor ze dus bewust langer met de klankschalen bezig bleef. Ze voelt goed in/aan en beweegt op een hele zachte manier hierin mee.

Na een tijdje voelde ik heel nadrukkelijk energiestromingen en trillingen in mijn lijf. Ik zag een regenwoud met veel groen en een hele hoge waterval. Ik zat er eerst middenin en later zag ik dit van bovenop vanuit de verte. Met de fluit en de trom voelde ik het meeste de verbinding. Toen ik de fluit en wind geluiden hoorde gaf dit me een heel sterk Indianen gevoel waarbij ik me heel erg thuis voelde. Niet als thuiskomen maar alsof ik daar al altijd thuis ben.

Na de sessie had ik het vrij koud en voelde ik me vooral ontspannen. In de dagen erna kwam ik op onverwachtse momenten beelden tegen die matchte met beelden die ik tijdens mijn reis in deze sessie gezien had. Zo kwam ik ook een oud moodboard tegen met daarbij de tekst ”Hoe wordt je weer net zo fantasierijk als je als kind was?”. Ik geloof dat ik dat nog steeds ben maar het mag er weer meer zijn.

Ik ervaar nu dat er meer rust is. Iets meer levenslust. Zonder er over na te denken heb ik meer focus op daar waar het voor mij natuurlijk voelt om te bewegen. Het voelt alsof er iets subtiels in beweging is gezet wat ik verder mag laten ontstaan.’’

Gaby Kamp
Gaby KampKunst by je suis Gabsky

“Voorafgaand aan de sessie heb ik meerdere keren stilgestaan bij wat mijn intentie zou zijn, maar daar kwam nog geen duidelijk antwoord op dus liet ik dat tot voor de sessie. Na een warme en vriendelijke ontvangst, hebben we daar in een gesprek eerst stilgestaan en mijn intentie helder gemaakt. Daarbij ervaar ik Gretta als iemand die de tijd, aandacht, rust en ruimte heeft voor je verhaal en jou als persoon. Ze gaat echt samen met je op zoek.

De kamer waar de Shamanic Sound Journey plaats vond had een fijne sfeer. Ik vond de opbouw en de klanken erg prettig. Mijn hoofd bleef lange tijd erg actief, waardoor het voor mij lastig was om in een diepe trance te komen. Nu had ik sowieso al wel opgemerkt dat ik in de periode ervoor erg onrustig was en veel ‘in mijn hoofd’ zat en focus miste, dus geen verassing wat dat betreft.

Gedurende de sessie had ik toch al wel stukjes van inzichten kunnen meenemen al waren ze niet zo diep. Gretta had aangevoeld dat ik er niet goed ‘doorheen’ kon breken en is daarom (bleek achteraf) wat langer doorgegaan. Gelukkig, want tegen het einde was er toch een soort doorbraak van de weerstand.

Het gebruik van geuren op een bepaald moment in de sessie hadden op mij een directe en positieve impact. Alsof mijn breinactiviteit juist daardoor even verbroken werd. Ik zag wat licht of kleuren (heb geen sterke visuele voorkeur) en kreeg in een flits een reminder van een oud inzicht… Oh ja… dat was het, had ik even nodig, thanks. 😄

Na de sessie voelde ik me veel rustiger, een soort neutraal en accepterend. Ook toen was er weer even ruimte om het te laten bezinken en samen met Gretta nog na te praten of vragen te stellen.

Een prettige ervaring! 😄”

Saskia Kruter
Saskia KruterCoach & Trainer

“De dagen na de sessie merkte ik dat ik wat emotioneel was. Het heeft wat los gemaakt, dat is een goed teken. Ik heb daarom ook al twee keer gemediteerd en ademhalingsoefeningen gedaan en ik heb het idee dat het helpt. Probeer nu ook wat ik voel, op dat moment, te accepteren. En, ik probeer steeds tegen mezelf te zeggen dat ik er mag zijn.

Ik wil je nog bedanken! Door de sessie ben ik weer bewust geworden dat ik het lastig vind om mezelf op dat moment over te geven, dat ik dan nog te veel in mijn hoofd zit. Wel merkte ik dat het erg ontspannend was, en dat ik de laatste tijd weer wat onrust bij me had. Ik merkte tijdens de sessie dat ik, door de klankschalen, dichter bij mezelf kwam. Het lijkt me fijn om het, over een tijdje, nog een keer te ervaren.”

Emmie van Gestel
Emmie van GestelStudeert HRM & Psychologie

Voor wie?

Als deelnemer aan een sound journey hoef je maar 1 ding te doen: lekker liggen en ontspannen. De klanken doen hun werk. En als je je overgeeft aan deze frequenties zal je merken dat je steeds dieper ontspant. En hoe meer ontspannen je bent, hoe beter het helende effect en de terugkeer van je oorspronkelijke resonantie zal zijn.

Iedereen kan meedoen aan de sound journey. En voor iedereen zullen de effecten voelbaar zijn. Heb je last van stress? Dan zullen de effecten nog groter zijn.

‘’Om de werkelijke transformerende kracht van een drum & sound journey te ervaren zul je het zelf mogen ondergaan.’’

Tarieven

 • Intro tarief (geldig tot 31 juni)
 • 35,-
 • Tarief (overdag & doordeweeks)
 • 75,-
 • Tarief (avond & weekend)
 • 85,-

Afspraak maken en/of vragen?

Gretta is tot juli 2017 nog in het land (Nederland, Eindhoven), daarna vertrekt ze voor onbepaalde tijd naar het buitenland en zal ze al reizende haar missie vervullen.