Ervaringen van klanten

Zo veel meer dan woorden alleen …

Ingrid Hellebaut
Jij hebt me echt wat bijgeleerd en zo hard gesteund! ik ben je zo dankbaar, dankbaar dat jij op mijn pad kwam! Ondanks dat we elkaar nooit ontmoet hebben voel ik verbondenheid! Een heel speciale band… Ik kijk naar jou op, jij bent mijn spiritual guru echt waar! Hoe jij zo diep in mij kan kijken, is geweldig 😉 Ik ben zo gegroeid! Als ik soms een ‘piekeraanval’ heb dan heb ik dat ook zo kunnen plaatsen en loslaten! Het heeft welgeteld 1 dag geduurd en het was voorbij!!!! Vroeger zou het dagen en weken geduurd hebben! Ik ga nu meer met mijn hart werken… en ik doe het gewoon! Geen dag gaat voorbij dat ik jouw mooie lessen in mijn hart mee draag! Ik ben je zoo dankbaar <3 ‘
Ingrid Hellebaut
Mirna Schoones

Ik kwam bij Gretta omdat ik heel veel onrust ervoer. Ik was op zoek naar datgene wat me ECHT gelukkig maakte en vond het moeilijk een richting te kiezen in mijn leven. Ik heb het online programma Volg Je Hart gevolgd en vanaf het begin als super prettig ervaren. Gericht op hoe je het beste uit jezelf kunt halen. (..) Tot slot heb ik gewoon een heel goed gevoel van binnen bij Gretta, wat moeilijk is om uit te leggen. (..) Ik leid nu een leven met meer rust, meer tijd voor mezelf, en meer van wat mij gelukkig maakt.

Mirna Schoones
Brigitte Goudappel

In mijn zoektocht naar zinvol werk waar ik mijn bezieling en passie in kon stoppen, maar wat ik om diverse redenen tot dusver niet gecreeerd had voor mijzelf, kwam in contact met Gretta. (..) Het opende juist mogelijkheden en nieuwe wegen. Elke dag geeft dit overzicht mij structuur en richting bij het maken van nieuwe beslissingen, omdat ik nu heel goed weet waar ik nu echt energie van krijg en wat ik nodig heb om voldoening te halen uit werk en leven. Gretta, ontzettend bedankt!

Brigitte Goudappel
Henk Starink

Zo veel meer dan woorden alleen … wat een wijze en liefdevolle aandacht geef je me telkens. In één dag is zoveel los gekomen. Opeens zie ik weer hoe gelukkig en dankbaar ik was en onbewust de deur voor mijn ego opende. Van binnen juich ik nu – even niet meer ‘schouders eronder en doorgaan’ en mezelf wegcijferen. En weet dat jij me de kracht gaf om weer verder te gaan, dat ik weer op de goede weg ben gezet.

Henk Starink