keuzestress

De grootste dief in ons hoofd

De grootste dief die we ooit zullen tegen komen is de dief in ons hoofd. Zijn naam is ‘twijfel’. Twijfel heeft meer dromen om zeep geholpen dan ‘het falen’ ooit zou kunnen doen.

Wil jij verandering? Of slechts ‘een soort van’? Het ‘soort van willen veranderen’ leidt tot ‘de soort van verandering’ dat je zult krijgen. Beperkend en niet jou-waardig.

Wat is jou droom wat je met hart en ziel wil hebben? Ik heb het dus niet over de ‘soort-van’ baan die je wilt hebben of de ‘soort-van’ relatie die je zoekt. Waar ga jij van stralen? Wat maakt jou blij? Wat geeft jou geluk en zaligheid?

inspire

Ga daarvoor! Over 30 jaar zul je meer spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan dan van de dingen die je wel hebt gedaan.

Je hoeft geen dromen te hebben, de dromen hebben jou al. Ze wachten tot je ze met een open hart vastgrijpt en niet meer laat gaan. Dit is de droom van jouw blauwdruk, jouw eigenheid, jouw unieke talent wat op zoek is naar volledig expressie in dit aardse bestaan.

Je vrije wil, beperkende gedachten, twijfels, angsten kunnen dit blokkeren waardoor jij nooit tot volledige zelfexpressie kunt komen.

Weet je wat de rijkste plek is op aarde? Dubai? China? Nee … De rijkste plek op aarde is de begraafplaats. Op deze plek liggen uitvindingen die nooit zijn gedaan, dromen die nooit zijn nagejaagd en beslissingen die nooit zijn genomen.

Waarom? Omdat we twijfelden, omdat we bang waren, omdat we anderen niet wilden kwetsen, omdat we teveel gaven om wat anderen van ons vonden. En nu … is onze tijd op …

Dus voor dat het te laat is… De tijd is NU… Nu kun jij het pad kiezen van jou dromen. Het pad wat al voor jou is uitgelegd en wacht op jou voetsporen.

Durf jij met een open hart te leven en de tekens op jouw pad te vertrouwen en hier naar te HANDELEN? Durf je de eerste stap te zetten of kies je voor illusionaire veiligheid en zekerheid?

Geloof me, die bestaan niet.

Jij kunt helemaal NIKS controleren, je kunt jezelf alleen maar tegenwerken. Geef je controle op en draag deze over aan het universum, aan het leven, de diepste essentie van je ZIJN.

In de Stilte in Jezelf waar alles gebeurd zonder frictie, zonder strijd, ontvouwt, speelt en verdwijnt alles in perfecte harmonie.

Dit is leven vanuit je ware essentie, IN je ware essentie en ALS je ware essentie.

Serieus … wat heb je nu echt te verliezen?

In loving service of दिव्यः प्रकाशः,

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *