Dat wat onveranderlijk en altijd beschikbaar is

In een wereld waarin de persoon (jij) en je omgeving voortdurend veranderen, is het ongelooflijk krachtig om iets waarachtig in het centrum van je zelfbewustzijn te hebben dat onveranderlijk is – een permanente, betrouwbare en altijd beschikbare bron van innerlijke tevredenheid, wijsheid, en zelfs diepe vrijheid en vreugde.

Wat ons verwarde collectief nodig dient te ontdekken, is dat Ware Vrijheid niet alleen binnenin onszelf gevonden wordt, maar ook altijd al hier voor onsbeschikbaar is – wijd open, als van nature zelfvoldaan.

Niet iedereen begrijpt me direct wanneer ik zeg dat we moeten stoppen met zoeken, omdat alles wat we nodig hebben al hier en NU voor ons beschikbaar is.

Ik begrijp het, het is angstaanjagend voor ons krampachtige ego om te denken dat we werkelijk ‘KLAAR’ zijn.

Maar stel je eens voor dat we het zouden toestaan. De deur van ons hart open zetten voor het gegeven dat we NU in dit MOMENT in essentie VRIJ zijn.

Kun je samen met mij, NU in dit moment, eens levendig voorstellen hoe een wereld eruit ziet waarin iedereen weet dat het geluk al in hun Zijn aanwezig is – altijd – en fantaseer dan eens hoe de wereld er dan uit zou zien.

Een hele beschaving diep geworteld in de altijd beschikbaar bron van innerlijke vreugde.

Hoe zouden we met elkaar omgaan? Hoe zouden we van nature onze samenleving creëren? Wat zou onze dagelijkse staat van Zijn zijn? Denk er eens over na … een hele beschaving!

Sending you much love from the Sacred Site and Earths Sacral Chakra, Lake Titicaca.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *